Офіційно хочу сказати, що наш проект “Вдома” розпочинає свою роботу. 

Вдома – це місце спокою, яке зможе відвідати кожен, пожити тут серед гір у повній атмосфері тиші, де можна відпустити все і бути як вдома, відчути єдність з собою та природою. Тут легко вийти з часового кола та просто побути у зараз, спостерігаючи за думками та природою.

Вдома ми будемо проводити ретрити, табори, зупинятись на ночівлю під час наших турів та просто здавати будинок в оренду вам – усім тим, хто закоханий у гори, походи, спокій та цінує справжню Карпатську автентичність і гуцульську традицію. Наш будиночок був побудований та реставрований з виключно екологічних матеріалів у традиційному гуцульському стилі, з видом на гори у дуже мальовничій місцевості біля села Космач. Велика зелена ділянка межує з лісом і гірським струмком. Тихе, усамітнене місце, овіяне пташиним співом, ідеально підходить для релаксу або зосередженої роботи без зовнішніх завад. Якщо ви мрієте змінити міську метушню на розмірене комфортне життя поруч з природою – то це місце саме для вас.

Наш проект буде постійно розвиватись та допрацьовуватись. У будинку є усі необхідні зручності для комфорного проживання. 

Дістатись до будинку можна машиною або з Коломиї та Яремче автобусом до села Акрешори, тут вас гостинно зустрінуть і заселять у будинок. Ми чекаємо на вас Вдома. З питань оренди звертайтеся:

+38 (093) 9364688 Viber/Telegram  Instagram: https://www.instagram.com/freakdays_vdoma